21.03.2016
Новини від ЖК «Рівненська Брама».
Новини від ЖК «Рівненська Брама».

 4, 5, 6 та 7 секції будуть збудовані із червоної цегли, монолітно-каркасними лишаються тільки несучі колони. Планування квартир відрізняються від вже звичного, але не поступається своєю  практичністю та комфортом. В продажі є одно-, двох- та трьохкімнатні квартири площею від 37,5 до 85,5 м. кв. На сьогодні ціни на секції з цегли від 9600 за 1 м. кв.

Процес будівництва.

Несучі колони являють собою каркас будинку, який заливають за допомогою опалубок необхідної форми. Відрізки між колонами, стіни, викладають цеглою. Фасади будуть утеплені пінополістирольною плитою.

Будинки з такою конструкцією мають багато плюсів.

  1. Практичність житла завдяки вільному плануванню.
  2. Висока жорсткість монолітно-каркасних колон забезпечує стійкість цегляної конструкції від просідання.
  3. Цілісність будинку, довершений зовнішній вигляд та ін.

Завдяки доступній ціні, кваліфікованим будівельникам та високій якості матеріалів, квартири в ЖК «Рівненська Брама» активно розкуповують. У вас є можливість стати щасливим власником однієї з них. Телефонуйте за номером 0966797344, 0996504418 щоб домовитись про персональну екскурсію та отримати безкоштовну консультацію.

29.01.2024
Якщо ви вперше вирішили придбати нерухомість, процес може здатися складним та незрозумілим. Однак ми готові поділитися корисними порадами для першокупців, які допоможуть вам крок за кроком здійснити мрію про власне житло.
13.03.2020
     Що таке податок  — це встановлений вищим органом законодавчої влади обов'язковий    платіж, який сплачують фізичні та  юридичні  особи до  бюджету  у розмірах і термінах, передбачених законодавством.

Поради для першокупців нерухомості

Якщо ви вперше вирішили придбати нерухомість, процес може здатися складним та незрозумілим. Однак ми готові поділитися корисними порадами для першокупців, які допоможуть вам крок за кроком...

Читати

Податок на житлову нерухомість для фізичних осіб: хто, коли і за що сплачує?

     Що таке податок  — це встановлений вищим органом законодавчої влади обов'язковий    платіж, який сплачують фізичні та  юридичні...

Читати

Мораторій та все про нього

Мораторій – це відтермінування (до настання 1 січня 2017 р. та набрання чинності законом про обіг земель сільськогосподарського призначення) реалізації права на купівлю-продаж або іншим...

Читати