15.04.2016
Фотозвіт будівництва ЖК "Рівненська Брама"
Фотозвіт будівництва ЖК

Пропонуємо вашій увазі невеличкий фотозвіт з будівництва ЖК «Рівненська Брама». Незабаром перша секція буде здана в експлуатацію, тому ЦН «Проспект Рівне» провів детальний огляд готовності об’єкта. Інспекція від 14 квітня перевірила, чи всі зобов’язання забудовника перед покупцями виконуються.

Темпи будівництва ЖК «Рівненська Брама» вражають. На сьогодні в першій секції ведуть активні роботи по встановленню системи газопостачання, проведена вентиляційна та каналізаційна системи. Розпочато будівництво шахти ліфта та комірок.

Стіни в квартирах вже готові для подальшого ремонту, оскільки оброблені білою гіпсовою стартовою штукатуркою.

Встановлені панорамні вікна з 2-х камерним склопакетом та 5-ти камерним профілем. Ззовні вони кольору «сонячний дуб», а всередині білі. Заскленні лоджії та балкони.

Фасад будинку ще не завершено, але вже помітно загальну концепцію екстер’єру, що наділяє будинок особливим шармом.

Отже, перша секція майже готова до здачі в експлуатацію, будівництво другої  – йде швидкими темпами. Закладена основа третьої  секції та підготовлений котлован для четвертої.

Приємний бонус для власника квартири ЖК «Рівненська Брама» – прекрасний краєвид.

Ще більше фото на сайті https://www.facebook.com/prospekt.rivne/posts/749854781783332

29.01.2024
Якщо ви вперше вирішили придбати нерухомість, процес може здатися складним та незрозумілим. Однак ми готові поділитися корисними порадами для першокупців, які допоможуть вам крок за кроком здійснити мрію про власне житло.
13.03.2020
     Що таке податок  — це встановлений вищим органом законодавчої влади обов'язковий    платіж, який сплачують фізичні та  юридичні  особи до  бюджету  у розмірах і термінах, передбачених законодавством.

Поради для першокупців нерухомості

Якщо ви вперше вирішили придбати нерухомість, процес може здатися складним та незрозумілим. Однак ми готові поділитися корисними порадами для першокупців, які допоможуть вам крок за кроком...

Читати

Податок на житлову нерухомість для фізичних осіб: хто, коли і за що сплачує?

     Що таке податок  — це встановлений вищим органом законодавчої влади обов'язковий    платіж, який сплачують фізичні та  юридичні...

Читати

Мораторій та все про нього

Мораторій – це відтермінування (до настання 1 січня 2017 р. та набрання чинності законом про обіг земель сільськогосподарського призначення) реалізації права на купівлю-продаж або іншим...

Читати