15.02.2017
3D тур об'єкту нерухомості - вперше у Рівному
3D тур об'єкту нерухомості - вперше у Рівному

ХОЧЕТЕ ПРИВАБИТИ НОВИХ КЛІЄНТІВ ЧИ ПРИЄМНО ЗДИВУВАТИ ІСНУЮЧИХ? 
Вперше в Рівному – створення віртуального 3D туру Вашого бізнесу або об’єктів нерухомості. Замість тисячі слів та фото – все і відразу. 
Саме формат віртуального 3D туру дозволить Вашим клієнтам відвідати Ваш об’єкт, відчути всю атмосферу та зазирнути в кожен його куток не відходячи від монітору комп’ютера чи екрану смартфону. 
Саме сьогодні – реальна можливість виділитись на фоні конкурентів. Поза сумнівом, Ваша пропозиція запам’ятається надовго. 
Для отримання детальної інформації або замовлення туру звертайтесь за телефоном: 096 -399 -86 -25.

29.01.2024
Якщо ви вперше вирішили придбати нерухомість, процес може здатися складним та незрозумілим. Однак ми готові поділитися корисними порадами для першокупців, які допоможуть вам крок за кроком здійснити мрію про власне житло.
13.03.2020
     Що таке податок  — це встановлений вищим органом законодавчої влади обов'язковий    платіж, який сплачують фізичні та  юридичні  особи до  бюджету  у розмірах і термінах, передбачених законодавством.

Поради для першокупців нерухомості

Якщо ви вперше вирішили придбати нерухомість, процес може здатися складним та незрозумілим. Однак ми готові поділитися корисними порадами для першокупців, які допоможуть вам крок за кроком...

Читати

Податок на житлову нерухомість для фізичних осіб: хто, коли і за що сплачує?

     Що таке податок  — це встановлений вищим органом законодавчої влади обов'язковий    платіж, який сплачують фізичні та  юридичні...

Читати

Мораторій та все про нього

Мораторій – це відтермінування (до настання 1 січня 2017 р. та набрання чинності законом про обіг земель сільськогосподарського призначення) реалізації права на купівлю-продаж або іншим...

Читати