29.01.2024

Якщо ви вперше вирішили придбати нерухомість, процес може здатися складним та незрозумілим. Однак ми готові поділитися корисними порадами для першокупців, які допоможуть вам крок за кроком здійснити мрію про власне житло.

13.03.2020

 

   Що таке податок  — це встановлений вищим органом законодавчої влади обов'язковий    платіж, який сплачують фізичні та юридичні особи до бюджету у розмірах і термінах, передбачених законодавством.

23.09.2019

Мораторій – це відтермінування (до настання 1 січня 2017 р. та набрання чинності законом про обіг земель сільськогосподарського призначення) реалізації права на купівлю-продаж або іншим способом відчуження земельних ділянок сільськогосподарського призначення і зміни їх цільового призначення, а також внесення їх до статутних капіталів підприємств.

19.09.2019

Необхідно роз'їхатися з родичами, продати квартиру, отриману в спадок або ж свою рідну для розширення життєвого простору? Але до здійснення операції купівлі продажу необхідно буде зібрати документи, знайти покупця, а головне правильно оцінити свою нерухомість! В даному питанні вам допоможе Центр Нерухомості «Проспект Рівне».  Консультації щодо нерухомості ми надаємо безкоштовно. Ми допоможемо вам оцінити і продати, зняти, або здати в оренду. Все ж вернемося до запитання.

18.09.2019

Кухня-ніша - поняття, про яке, напевно, чули не всі. А між тим, такий вид приміщення абсолютно незамінний в тих квартирах, де житлова площа яких, м'ягко кажучи, залишає бажати кращого. Тому, якщо ви - в числі власників подібного житла, наша стаття, безсумнівно, виявиться вам корисною.

Поради для першокупців нерухомості

Якщо ви вперше вирішили придбати нерухомість, процес може здатися складним та незрозумілим. Однак ми готові поділитися корисними порадами для першокупців, які допоможуть вам крок за кроком...

Читати

Податок на житлову нерухомість для фізичних осіб: хто, коли і за що сплачує?

     Що таке податок  — це встановлений вищим органом законодавчої влади обов'язковий    платіж, який сплачують фізичні та  юридичні...

Читати

Мораторій та все про нього

Мораторій – це відтермінування (до настання 1 січня 2017 р. та набрання чинності законом про обіг земель сільськогосподарського призначення) реалізації права на купівлю-продаж або іншим...

Читати